Team Carlee

Home Stal Carlée Hoefsmederij Paarden Paarden IM Het Team Sponsors Profiel Desiree Agenda Nieuws 2019 Veulens 2022 Veulens 2023 Links Contact Te koop

14 April Leersum 45 km

Desiree & Emma

Vicky & Fusion

Lisette en Passion

Spannende dag eerste klasse 2 voor zowel Emma als Passion en Lisette. Doel uiteraard goed uitrijden!

Na aankomst op het wedstrijd terrein de paarden los gestapt, vetgate klaar gezet en op naar de voorkeuring, deze was extra spannend na de afkeuring van Emma 3 weken terug op de voorkeuring in Kootwijkerbroek. Gelukkig alle 3 goed, Emma wel met een B dus extra voorzichtig op dit toch wel pittige terrein. Paarden gezadeld en op naar de start, Dees en Lies gelijk in het diepe gegooid met een massastart. Ging super op een paar kleine sprongetjes na.

Iedereen voorbij laten en heerlijk onze eigen wedstrijd gereden. Best pittig terrein veel heuveltjes af en toe een mul stuk en redelijk wat stenen en boomstronken. Op safe gereden en alles wat beetje lastig was zijn we gaan stappen. Na 25 km en ruim 2 uur later, aankomst vetgate alle 3 vrij snel hersteld. Keuring goed, Emma liep beter als op de voorkeuring. Na een pauze van 45 min op naar de laatste ronde van 20 km. Gelukkig waren de paden iets beter en hebben we meer kunnen galopperen. Finish was al snel in beeld, rustig door gedraafd tot aan het begin van het weiland en binnen paar minuten kunnen aanbieden. Half uurtje wachten en toen de nakeuring….

Yes alle 3 goed! Missie geslaagd Emma, Lies en Passion officieel klasse 2 en Fuus en ik hebben mooi trainingsrondje gehad.

Met dank aan alle grooms en sponsors!