Team Carlee

Home Stal Carlée Hoefsmederij Paarden Paarden IM Het Team Sponsors Profiel Desiree Agenda Nieuws 2019 Veulens 2022 Veulens 2023 Links Contact Te koop

7 februari

2 evenementen op 1 dag, René BB springen en Desirée dag met de perspectieven groep in Kootwijkerbroek.

Vicky is met René mee geweest naar Lisse voor zijn eerste BB parcours. Waren mooi op tijd, parcours gelopen zaten paar lijnen in waar je goed bij op moest letten. Daan gezadeld en gaan losrijden, door een hoop uitvallers was hij ineens snel aan de beurt. Eerste parcours helaas een weigering en een balk. Tweede parcours foutloos en binnen de tijd! Helaas telde alleen het eerste parcours mee voor de prijzen. Mooie ervaring rijker, nu focussen op het halen van een winstpunt in de dressuur zodat René en Daan officieel B kunnen gaan springen.


Opa is met Dees mee geweest naar Kootwijkerbroek.

Dag was onder verdeeld in verschillende blokken, zadels werden gecontroleerd door Herman van Country Mill, het gebit en het bit zelf werd gefit door Natascha van Bitfitter.nl en Onno Grund was aanwezig voor controle advies wat betreft het beslag.

In kleine groepjes kregen alle perspectieven dressuurles van Marion, zij geeft de perspectieven regelmatig les en houdt de vorderingen bij.

De gehele dag was onder leiding van Jarmila, die heel veel tijd besteed aan de jeugdruiters!


Helaas voor Desirée bleek Tahil na de dressuurles weer onregelmatig te lopen. Vorig jaar had hij soms dezelfde problemen, wij hadden goede hoop dat het nu over was, omdat ze beide goed vooruit waren gegaan en hij de gehele winter geen problemen heeft gehad.


Na goed overleg hebben we besloten niet meer verder te gaan met Tahil. Het werk wat wij van hem vragen blijkt toch teveel. De zoektocht naar een nieuwe kanjer voor Desirée gaat beginnen. Voorlopig gaat ze op Navron rijden.


Het trainingsweekend naar Mont le Soie moest op laatste moment geannuleerd worden vanwege onverwachtse sneeuwval, helaas nieuwe poging in April.


We trainen verder met Zarif en Navron, plannen voor de wedstrijden van Desirée worden bij gesteld. Doel is nu om haar Novice af te ronden, met nog 1 80 km te gaan, is het haalbaar dit doel dit jaar te bereiken. Verdere plannen in afwachting van welke pony op ons pad gaat komen.