Team Carlee

Home Stal Carlée Hoefsmederij Paarden Paarden IM Het Team Sponsors Profiel Desiree Agenda Nieuws 2019 Veulens 2022 Veulens 2023 Links Contact Te koop

8 November oefenspringen Lisse René & Daan

De eerste keer oefenspringwedstrijd voor René met Daan. Ingeschreven voor 2 rondjes van 80 cm. Allereerst parcours lopen onder deskundige begeleiding van Dimitria. Daarna opgezadeld en los gereden, paar sprongetjes gedaan en de ring in. Eerste ronde ging prima op 1 weigering na, tweede ronde foutloos!

Op naar de volgende keer.23 November Scouting dag Endurancejeugd

Zondag was het zover Desirée had er lang naar uit gekeken de scouting dag om bij de perspectieven groep te kunnen komen. Jeugdruiters krijgen indien ze in deze groep zitten begeleiding en training.

De selectie was onderverdeeld in 4 onderdelen: Rijden op de ‘renbaan’, dressuur in de bak, veterinaire keuring en een gesprek.

`S Ochtends vroeg moesten we om kwart voor negen op het KNHS centrum zijn, de paarden mochten in 1 van de mooie stallen staan. Desirée had Zarif mee en Tahil, Tahil was mee als tweede paard. Met Zarif werden de onderdelen onder het zadel gereden en beide paarden werden zowel door de dierenarts als door de hoefsmid beoordeeld.

Ruim een week later kreeg Desirée te horen dat ze in de perspectievengroep zit. Super leuk natuurlijk! Komend jaar hard aan de slag met alle opdrachten.