Team Carlee

Home Stal Carlée Hoefsmederij Paarden Paarden IM Het Team Sponsors Profiel Desiree Agenda Nieuws 2019 Veulens 2022 Veulens 2023 Links Contact Te koop

Het jaar 2017, 100% geslaagd, 12 wedstrijden op 4 verschillende paarden, 3 keer Best Condition en in totaal 889 wedstrijdkilometers!


Het doel van dit jaar was om zelf een CEI 1* en een CEI 2** te rijden, het doel voor Karima was een CEI 1* beide doelen zijn gelukt.

We zijn dit jaar in maart begonnen met een klasse 2 in Ysselsteyn, voor Karima was dit een mooie training voor de klasse 3 (80 km) begin april in Epe. De wedstrijd in Epe heeft ze super goed gelopen, met een gemiddelde snelheid van 14.25, snelle aanbied tijden en een hele mooie kaart.Ik werd door Emile gevraagd om Azyra te starten in Babenhausen (Duitsland). Een aantal weken later zijn opa, Jeanette en ik naar Babenhausen gegaan, om daar met Azyra een CEI 1* te rijden. Het was me een avontuur, maar het is allemaal goed gekomen. Mijn Eerste CEI 1* is een feit! Met dank aan Emile, Jarmila, opa en Jeanette.

 

In mei heb ik met Djacks in Zeewolde een korte klasse 2 gereden. We zijn op de 5de plaats geëindigd met een gemiddelde snelheid van 14.76.

Door de val van Marsja in Fontainebleau met Tassili, kon zij hem niet in Ermelo uitbrengen en ben ik gevraagd om hem te starten om de CEI 1*. Samen met opa ben ik nog een weekendje naar de Ardennen geweest om hem te trainen, omdat ik hem nog niet had gereden.  De wedstrijd hebben we goed uit gereden met 15.37 gemiddeld.


Om Karima haar novice rond te krijgen, moest ze nog 1 wedstrijd tussen de 80 en de 90 kilometer goed uitlopen. Door het wegvallen van Renkum hebben we de wedstrijd in Zorgvlied (Wateren) uitgekozen. De eerste 2 ronden heb ik samen met Simone gereden, door onze opbouwde rit en de snelle aanbiedtijden liepen we steeds meer in op de koploper. De laatste ronde vertrok ik met 2 minuten voorsprong op de nummer 2, deze ronde heb ik helemaal alleen gereden. Uiteindelijk als eerste gefinisht en 5 minuten voor de nummer 2! Gemiddelde snelheid 14.6 pu


Begin juni heb ik met Djacks zijn eerst 60 kilometer in Teteringen gereden. Ondanks het verkeerd rijden in de eerste ronde toch nog een 2de plaats, 4de plaats van de jeugd en de Best Condition!


Het weekend daarna had ik mijn eerste  CEI2* 120 km met Azyra. Vrijdag zijn we gelijk uit school naar Dwingelo gegaan, Jarmila en Emile hadden de voorkeuring al gedaan en we mochten van start. De volgende ochtend gingen we van start, we reden in een klein groepje. De laatste 2 rondes heb ik alleen nog maar met Georgette gereden. Uiteindelijk met een 4de plaats geëindigd met 16.13 pu mijn eerste CEI 2** is een feit!


Half augustus heb ik met Djack zijn 2de 60 kilometer gereden in Kootwijkerbroek, dit als training voor zijn 80 kilometer in oktober. Deze wedstrijd heb ik samen met Sietske gereden, in de hoop dat we misschien samen de 80 konden rijden in Epe. De paarden liepen super samen en met een mooie 3de en 4de plek gingen we weer naar huis.


Omdat ik in Wateren met Karima eerste was geworden werd ik uitgenodigd voor de Hippiade klasse 3 (101km). De kilometers vlogen voorbij en Karima wilde blijven lopen de laatste ronde hebben we zelfs met een gemiddelde van 19 hebben kunnen rijden. Als kers op de taart hadden we ook nog eens de mooiste prijs die er is de Best Condition!!!


Een maand later was het dan eindelijk zover, Karima haar eerste CEI 1* in Madine. 80 kilometer door de regen en de modder maar het is gelukt. Een mooie afsluiter voor Karima en een welverdiende vakantie! Heel veel dank aan grooms opa, Iwan, Jarmila en Carmen voor het gezellig samen rijden en de tips.


Voor Djacks stonden er nog 2 wedstrijden op de planning, Wassenaar 30 km en Epe 80 km. In Wassenaar heeft Djack een super mooie wedstrijd gelopen, met een 2de plaats en de Best Condition van klasse 1. Helaas werd Epe op het laatste moment afgelast dus hebben we hem geen klasse 3 meer kunnen laten lopen.


2017 was een top jaar, ik heb heel veel geleerd veel mooie wedstrijden gereden!


Met heel veel dank aan: mama, René, opa, Jeanette, Jarmila en Emile.


Ook wil ik graag de sponsoren nog even bedanken: Country Mill, Carlow's Carpet Care, Paard & bewegen, Audevard en Remko Sweere.